18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri CHP Sivas'ta 101. Yılını Kutladı: "CHP'nin Tarihi, Türkiye Tarihidir"

CHP Sivas'ta 101. Yılını Kutladı: "CHP'nin Tarihi, Türkiye Tarihidir"

Sivas'ta CHP İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 101. yıl dönümünü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikle kutladı. CHP İl Sekreteri Fevzi Ercil, Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andı. Ercil, CHP'nin demokrasi mücadelesinin meyvelerini verdiğini ve Genel Başkan Özgür Özel ile partinin geleceğe taşınacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
CHP Sivas'ta 101. Yılını Kutladı: "CHP'nin Tarihi, Türkiye Tarihidir"

Sivas'ta, CHP İl Başkanlığı tarafından partinin kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında CHP İl Sekreteri Fevzi Ercil ve partililer, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törende konuşan Fevzi Ercil, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak, CHP'nin Türkiye'nin en köklü ve en büyük örgütü olduğunu vurguladı. Ercil, "Bu gurur hepimizindir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihi, Türkiye tarihidir." diyerek partinin kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Ercil, CHP'nin kimseyi ötekileştirmeden yürüttüğü demokrasi mücadelesinin son yerel seçimlerde meyvelerini verdiğini ve halkın CHP'yi Türkiye'nin birinci partisi yaptığını belirtti. "Genel Başkanımız Özgür Özel ile geleneği geleceğe taşıyacak ve ülkemize hak ettiği refahı birlikte getireceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suşehri'nde Anız Yangını: 40 Arı Kovanı Zarar Gördü, Arıcı Yaralandı

Suşehri'nde Anız Yangını: 40 Arı Kovanı Zarar Gördü, Arıcı Yaralandı