08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Alex Pritchard: Futbolun Dili Bütün Dünyada Aynıdır

Alex Pritchard: Futbolun Dili Bütün Dünyada Aynıdır

EMS Yapı Sivasspor'un yeni transferi Alex Pritchard, futbolun evrensel bir dil olduğunu ve dil bariyerini zamanla aşacağını belirtti. Pritchard, forma şansı bulmanın hocasının kararlarına bağlı olduğunu söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Alex Pritchard: Futbolun Dili Bütün Dünyada Aynıdır

Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor'un yeni transferi Alex Pritchard, takım arkadaşları ve teknik ekiple ilgili ilk izlenimlerini paylaştı. Pritchard, yabancı bir ülkeye geldiğini ve dil sorunu yaşamasının normal olduğunu belirterek, "Futbolun dili bütün dünyada aynıdır. Bütün takım arkadaşlarım geldiğim ilk günden beri bana nazik ve arkadaş canlısı yaklaşıyor. Bu da işlerimi kolaylaştırıyor. Dil bariyerini zamanla aşacağımı düşünüyorum." diye konuştu.

Futbolun Evrensel Dili

Pritchard, futbolun evrensel bir dil olduğuna vurgu yaparak, saha içinde ve dışında yaşadığı deneyimleri paylaştı. "Futbolun dili bütün dünyada aynıdır. İlk günden itibaren takım arkadaşlarımın nazik ve arkadaş canlısı yaklaşımı, adaptasyon sürecimi hızlandırıyor. Dil bariyerini aşmak zaman alacak, ancak bu süreçte takımın desteği benim için çok önemli." dedi.

Forma Şansı ve Teknik Direktörün Kararları

Yeni takımındaki forma şansı hakkında da konuşan Pritchard, "Takımda forma şansı bulmak bana ve hocamızın görüşlerine bağlı. Onun kararlarına saygı duyuyorum. Futbolda geçmişinin ve kariyerinin bir önemi yok. Şu an önemli olan, burada gösterdiğim performans ve takıma katkım." ifadelerini kullandı.

Pritchard, kariyerinde birçok önemli deneyim yaşadığını, ancak her yeni başlangıcın kendi zorlukları ve fırsatları olduğunu belirterek, Sivasspor'da başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Taraftar Desteği ve Hedefler

Taraftarların desteğinin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayan Pritchard, "Taraftarların sevgisi ve desteği, sahada daha iyi performans göstermemizi sağlıyor. Onların desteğini arkamızda hissetmek, her maçta daha iyi oynamamız için bize güç veriyor." dedi.

Pritchard, Sivasspor ile büyük başarılara imza atmak istediğini ve bu yolda takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmaya devam edeceğini belirtti. "Hedeflerimize ulaşmak için çok çalışacağız. Takım olarak birlik içinde olduğumuz sürece, her zorluğun üstesinden gelebiliriz." şeklinde konuştu.


GazeteSivas.com Okuyucusuna Not:

Bu haber, EMS Yapı Sivasspor'un yeni transferi Alex Pritchard'ın takım arkadaşları ve teknik ekiple ilgili ilk izlenimlerine dayanmaktadır. Detaylar ve en güncel haberler için GazeteSivas.com'u takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uygun'un Taraftara Sözü: En Ucuz Kombine Bizde Olacak

Uygun'un Taraftara Sözü: En Ucuz Kombine Bizde Olacak