08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Uygun'un Taraftara Sözü: En Ucuz Kombine Bizde Olacak

Uygun'un Taraftara Sözü: En Ucuz Kombine Bizde Olacak

EMS Yapı Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, yeni sezonda Türkiye'nin en ucuz kombine biletlerinin Sivasspor'da olacağını ve taraftar gruplarının birleşerek tribünleri güçlendireceğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Uygun'un Taraftara Sözü: En Ucuz Kombine Bizde Olacak

EMS Yapı Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, yeni sezon hazırlıkları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Sivasspor'un hem saha içinde hem de tribünlerde güçlü bir başlangıç yapması için atılan adımları detaylandıran Uygun, taraftar gruplarının birleşme kararını ve bu sezon Türkiye'deki en ucuz kombine biletlerin Sivasspor'da olacağını açıkladı.

Taraftar Grupları Birleşiyor

Bülent Uygun, Sivasspor taraftar gruplarının birleşme kararı alarak tek yürek halinde hareket edeceklerini ve tribünlerdeki güçlerini artıracaklarını söyledi. Uygun, "Taraftar gruplarımız kendi inisiyatifleriyle bana gelerek birleşme isteğinde bulundular. Başkanımız Mecnun Otyakmaz'dan da destek alarak aynı ortamda, tek yürek, asıl hedeflerinin Sivasspor olduğu tribünler yapacaklar. Bu birleşme, tribün potansiyelimizi önemli ölçüde artıracak." dedi.

Türkiye'deki En Ucuz Kombine

Uygun, Sivasspor'un taraftarlarına yönelik yaptığı çalışmaları da vurgulayarak, "Türkiye’deki en ucuz kombine bizde olacak. Yönetimimiz, taraftarların stadyuma gelmesi için büyük çaba sarf ediyor. Taraftarın sevgisine, duasına ihtiyacımız var. En yakın zamanda tribündeki yerlerini de bekleriz." ifadelerini kullandı.

Uygun'un bu açıklamaları, Sivasspor'un yeni sezonda daha güçlü bir taraftar desteğiyle sahaya çıkacağını ve tribünlerde büyük bir coşku yaşanacağını gösteriyor. Taraftarların bu birleşme ile birlikte takımın başarısına daha fazla katkı sağlaması bekleniyor.


GazeteSivas.com Okuyucusuna Not: Bu haber, EMS Yapı Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun'un yeni sezon öncesi yaptığı açıklamalar ve taraftar gruplarının birleşme kararına dayanmaktadır. Detaylar ve en güncel haberler için GazeteSivas.com'u takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor