08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Asayiş Acı Son! Babasının Kullandığı Traktörün Altında Kalan 4 Yaşındaki Çocuk Vefat Etti

Acı Son! Babasının Kullandığı Traktörün Altında Kalan 4 Yaşındaki Çocuk Vefat Etti

Sivas'ın Koyulhisar ilçesi Gökdere köyünde, babasının kullandığı traktörün altında kalan 4 yaşındaki T.A.Ç hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Acı Son! Babasının Kullandığı Traktörün Altında Kalan 4 Yaşındaki Çocuk Vefat Etti

Sivas'ın Koyulhisar İlçesinde Ozan Çakmak'ın Kullandığı Traktörün Altında Kalan 4 Yaşındaki Timur Ali Çakmak Hayatını Kaybetti

 Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Gökdere köyünde yaşanan trajik kazada, 34 yaşındaki babası Ozan Çakmak'ın kullandığı traktörün altında kalan 4 yaşındaki Timur Ali Çakmak hayatını kaybetti.

Kaza Detayları

Olay, dün akşam saatlerinde Gökdere köyünde meydana geldi. Ozan Çakmak, 58 ACK 983 plakalı traktörü ile evinin önünde saman çekerken, 4 yaşındaki oğlu Timur Ali Çakmak’a çarptı. Kazayı gören baba, durumu hemen sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

Sağlık Müdahalesi ve Kaybı

Kazanın ardından olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, Timur Ali Çakmak'ı Suşehri Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen küçük çocuk hayatını kaybetti.

Olayın Ardından

Timur Ali Çakmak’ın cenazesi hastane morguna konuldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Küçük çocuğun cenazesinin köyde toprağa verileceği öğrenildi.


GazeteSivas.com Okuyucusuna Not:

Bu haber Gazete Sivas için hazırlanmıştır ve tüm telif hakları saklıdır. Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde meydana gelen trajik traktör kazası ve küçük çocuğun hayatını kaybetmesi hakkında en güncel bilgileri sunmaya devam edeceğiz. GazeteSivas.com'u takip edin ve Sivas'ın en güncel ve doğru haberlerini öğrenmek için düzenli olarak ziyaret etmeyi unutmayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Lojistik ve Depolama Üssü Olmaya Hazırlanıyor

Sivas Lojistik ve Depolama Üssü Olmaya Hazırlanıyor