22 Ekim 2024
weather
16°
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas'ta Bahçeli Evler Projesi Başlıyor

Sivas'ta Bahçeli Evler Projesi Başlıyor

Sivas Belediye Başkanı, Kayseri'deki hobi bahçelerini ziyaret ederek ilham aldı. Sivas'a benzer projelerle şehre yeni bir soluk getirmeyi planlıyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas'ta Bahçeli Evler Projesi Başlıyor

Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Hobi Bahçesi Projesi İçin Kayseri'yi İnceledi

Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, seçim vaatlerinden biri olan hobi bahçesi projesi için Kayseri'de çalışmaları inceledi ve Sivas için benzer bir uygulamayı hayata geçirmek için harekete geçeceğini açıkladı.

Yerinde İnceleme Yapıldı

Adem Uzun ve Özbelsan AŞ Genel Müdürü Yunus Kantar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Cıngalan Hobi Bahçesi'ni ziyaret ederek projeyi yakından incelediler ve bilgi aldılar.

Bahçeli Evler Projesi Planlanıyor

Adem Uzun, Sivas'a kazandırmayı planladığı bahçeli evler projesi için yerinde inceleme yaparak detaylı bilgi edindi ve projenin detayları hakkında fikir sahibi oldu.

Vatandaşlara Kiralama İmkanı

Proje kapsamında, Sivas Belediyesi tarafından inşa edilecek bahçeli evler belirli bir süre için vatandaşlara kira karşılığı sunulacak. Bu sayede hemşehriler, hafta içi ve hafta sonları bahçede vakit geçirip kendi sebzelerini yetiştirme imkanına sahip olacaklar.

2025 Yılında Başlıyor

Adem Uzun, projeye 2025 yılında start vereceklerini ve hemşehrilerin bu uygulamadan en iyi şekilde faydalanacağını belirtti. Projenin şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı.

Sivas'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı.