08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Asayiş Sivas'ta Babasını Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Sivas'ta Babasını Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, tartıştığı babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan 17 yaşındaki Ö.T.U., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cenazesi toprağa verilen S.U.'nun ailesi ve köy halkı büyük bir şok yaşadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta Babasını Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, tartıştığı babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Tartışma Kanlı Bitti

Olay, Suşehri ilçesine bağlı Karalar köyünde meydana geldi. 17 yaşındaki Ö.T.U., babası S.U. (47) ile yaşadığı tartışma sonrasında av tüfeğiyle ateş ederek babasını öldürdü. Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Ö.T.U., Suşehri Adliyesi'ne sevk edildi.

Zanlı Tutuklandı

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Ö.T.U., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suşehri Adliyesi'nde gerçekleştirilen duruşmada, olayın detayları ve zanlının ifadeleri incelendi.

Cenaze Defnedildi

Olayda hayatını kaybeden S.U.'nun cenazesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. S.U.'nun cenazesi, Karalar köyünde toprağa verildi.

Aile ve Köy Halkı Şokta

Karalar köyünde meydana gelen trajik olay, köy halkı ve ailede büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Aile içi şiddetin sonuçlarının ne kadar vahim olabileceğini bir kez daha gösteren bu olay, köyde derin bir hüzün bıraktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor Hazırlıkları Başlıyor

Sivasspor Hazırlıkları Başlıyor