08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Asayiş Sivas'ta Güvenlik Kamerasına Yansıyan Ayakkabı Hırsızları Yakalandı

Sivas'ta Güvenlik Kamerasına Yansıyan Ayakkabı Hırsızları Yakalandı

Sivas'ta bir apartmanı soyan 3 hırsız, binada yaşayanların ayakkabılarını çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta Güvenlik Kamerasına Yansıyan Ayakkabı Hırsızları Yakalandı

Sivas'ın Kılavuz Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda, hırsızlık olayı meydana geldi. Apartman sakinlerinin uyumasını fırsat bilen 3 kişi, kapısı açık olan apartmana giriş yaptı.

Güvenlik Kamerası Kayıtlarına Yansıyan Olaylar

Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülere göre, üç kişi apartmanın kapısını kontrol ederek içeriye girdi. Daha sonra asansörü kullanarak apartmanın üst katına çıkan şüpheliler, dairelerin önündeki ayakkabıları toplayıp kıyafetlerin içine sakladılar. Ardından merdivenleri kullanarak hızla apartmandan uzaklaştılar.

Apartman Sakinlerinin Tepkisi

Ayakkabılarını kaybeden apartman sakinleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek hırsızlık olayını fark ettiler. Ayakkabılarını çalan üç şüpheli hakkında emniyete şikayetçi oldular. Olayın ardından güvenlik önlemlerini artırmaya karar verdiler.

Emniyet Müdürlüğü Açıklaması

Sivas Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık olayıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü duyurdu. Apartman sakinlerine, kapılarını dikkatlice kapatmaları ve güvenliklerini sağlamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kangal'da Devrilen Tır Sürücüsü Yaralandı!

Kangal'da Devrilen Tır Sürücüsü Yaralandı!