08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Asayiş Sivas'ta Trafik Kazası 1 Yaralı 1 Ölü var!

Sivas'ta Trafik Kazası 1 Yaralı 1 Ölü var!

Sivas-Erzincan karayolunda meydana gelen kazada karşı şeride geçen kamyon devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Kaza sonucunda yaşananlar, olayın detayları hakkında bilgi verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta Trafik Kazası 1 Yaralı 1 Ölü var!

Sivas - Erzincan karayolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir kamyonun karşı şeride geçerek devrilmesi sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi yaralandı.

Kazanın Detayları Kaza, Sivas-Erzincan karayolu Seyfebeli geçidi yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Erzincan istikametine seyir halinde olan S.D. yönetimindeki 58 NH 386 plakalı kamyon, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yola çıkarak karşı şeride geçti.

Ölü ve Yaralılar Kamyonun devrilmesiyle birlikte araçta bulunan Öner Camcı hayatını kaybederken, sürücü ve T.K. isimli diğer yolcu ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Sivas'taki hastanelere kaldırıldı.

İnceleme Başlatıldı Kaza sonrasında olay yerine intikal eden ekipler, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Sürücünün kontrolü kaybetmesi nedeniyle meydana gelen kaza hakkında soruşturma devam ediyor.

Sonuç Olarak Sivas-Erzincan karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişinin hayatını kaybetmesi ve 2 kişinin yaralanması, bölgedeki trafik güvenliği konusunda önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiği bir kez daha hatırlatılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnşaatta bulunan ceset beklenmedik bir sürprize neden oldu

İnşaatta bulunan ceset beklenmedik bir sürprize neden oldu