19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Dünya Ünlü yıldız üstsüz poz verdi!

Ünlü yıldız üstsüz poz verdi!

Hollywood'un ünlü yıldızı Anya Taylor-Joy, Mad Max rolü için saçlarını kazıttı ve üstsüz poz verdi. Taylor-Joy, kısa saçlara olan ilgisini ve yeni rolüne duyduğu heyecanı dile getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü yıldız üstsüz poz verdi!

28 yaşındaki ünlü Hollywood yıldızı, Vogue Avustralya'nın haziran sayısı için cesur pozlar vererek dikkatleri üzerine çekti. Taylor-Joy, Cuma günü vizyona giren "Furiosa: A Mad Max Saga" filmindeki Furiosa karakteri için neredeyse kafasını tamamen kazıtacağını söyleyerek sürpriz bir açıklama yaptı.

Filmin Yönetmeni Taylor-Joy'u Durdurdu

Oyuncu, saçlarını tamamen kazıtmak istediğini ancak filmin yönetmeni George Miller'ın buna gerek olmadığını belirtmesiyle vazgeçti. Taylor-Joy, "Bu kararı tüm hayatım boyunca almak istedim" dedi.

Chris Hemsworth ile Röportaj

Filmin rol arkadaşı Chris Hemsworth ile yapılan röportajda, Hemsworth Taylor-Joy'a kafasını tıraş etmeye hazır olduğunu ama yönetmenin buna izin vermediğini sordu. Taylor-Joy ise heyecanını paylaşarak "Kesinlikle kel olacağım ve harika olacak" dedi.

Yönetmenin Tepkisi

Ancak Taylor-Joy'un planları, yönetmen George Miller'ın "Ah, çok güzel. Kesemiyoruz." yorumuyla suya düştü. Oyuncu, yönetmenin bu kararına üzülse de saçlarını kesmeden devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Xiaomi, 2 yeni kapı zili kamerasını tanıttı

Xiaomi, 2 yeni kapı zili kamerasını tanıttı