08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Boz ayılar caddelerde cirit atıyor!

Boz ayılar caddelerde cirit atıyor!

Sarıkamış'ta boz ayılar, vatandaşlarla iç içe yaşamaya başladı. Boz ayılar, çöp konteynerinde yiyecek ararken cep telefonuyla kaydedildi. Her gün görülen bu manzarada ayılar artık ilçe sakinlerini umursamıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Boz ayılar caddelerde cirit atıyor!

Boz Ayılar Sarıkamış'ta Caddelerde ve Sokaklarda

Sarıkamış'ta boz ayılar, vatandaşlarla iç içe yaşamaya başladı. Hemen hemen her gün ilçe merkezinde boz ayıları görmenin mümkün olduğu Sarıkamış'ta boz ayıların çöp konteynerinde yiyecek araması cep telefonu ile kaydedildi.

Boz Ayılar Artık Vatandaşları Umursamıyor

Boz ayılar, özellikle ilçe çöplüğü ve merkez TOKİ lojmanlarında sık sık görülüyor. Bir boz ayının ayağa kalkarak etrafı gözlediği, diğerinin ise çöp konteynerinin içerisinde karnını doyurması renkli görüntüler ortaya çıkardı. Boz ayılar herkesin gözleri önünde çöpleri karıştırarak yiyecek arıyor ve bazen lojmanların giriş kapısının önüne kadar geliyor.

Boz Ayılar Sarıçam Ormanlarının Yolunu Tutuyor

Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, boz ayıların çöp konteynerini devirmesi ve vatandaşların ayılarla ilginç diyalogları yer alıyor. Karınları doyuran boz ayılar, salına salına Sarıçam ormanlarının yolunu tutuyor. Sarıkamış ilçesinde artık boz ayılar ortak bir manzara haline gelmiş durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatih Erbakan'dan teşekkür ziyareti..

Fatih Erbakan'dan teşekkür ziyareti..