22 Ekim 2024
weather
16°
ANASAYFA Genel Fetullah Gülen'in ardından FETÖ'de büyük çatışma!

Fetullah Gülen'in ardından FETÖ'de büyük çatışma!

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası, ABD ve FETÖ ilişkisi yakından takip ediliyor. Örgütün parçalanma sürecine gireceği öngörülüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fetullah Gülen'in ardından FETÖ'de büyük çatışma!

Fetullah Gülen'in Ölümü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Gülen'in vefatı sonrasında Türkiye ve dünya gündemi değişirken, olayın yankıları sürüyor.

Hande Fırat'ın Değerlendirmeleri

Gazeteci Hande Fırat, CNN Türk'te yaptığı canlı yayında Gülen'in ölüm haberini duyurdu. Fırat, Gülen'in ölümünün Ankara tarafından doğrulandığını ve ABD'nin tutumuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

FETÖ'nün Durumu

Hande Fırat, FETÖ'nün parçalanma evresine girdiğini belirtirken örgütün içindeki kavga ve bölünme sürecine dikkat çekti. Gülen'in ölümüyle birlikte örgütün geleceği belirsizliğini koruyor.

Fetullah Gülen'in Cesedi

Hande Fırat, Gülen'in cesedinin ne olacağı konusunda da bilgi verdi. Pensilvanya'daki bir mezarlığa defnedileceği düşünülen Gülen'in cenaze işlemleriyle ilgili detaylar merak konusu.

FETÖ İçindeki Kavga

Gazeteci Hande Fırat, Gülen'in sağlık durumuna ve örgüt içindeki çekişmelere değindi. Özellikle Avrupa ve Amerika ekipleri arasındaki para kavgasının Gülen'in sağlığını olumsuz etkilediği belirtildi.

FETÖ'nün Geleceği

Gazeteci Barış Pehlivan, FETÖ'nün lideri Fethullah Gülen'in ölümünden sonra örgüt içinde yaşanması muhtemel kavgaya dikkat çekti. Örgütün geleceği ve yeni yönetimi konusunda belirsizlikler devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Geceleyin Yıldız'a mevsimin ilk karı düştü!

Geceleyin Yıldız'a mevsimin ilk karı düştü!