16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Genç Sporcular, Mesut Özil'in Cami Temizleme Videosundan İlham Aldı

Genç Sporcular, Mesut Özil'in Cami Temizleme Videosundan İlham Aldı

Sivas'ta genç sporcular, Mesut Özil'in cami temizleme videosundan esinlenerek mahallelerindeki camiyi temizledi. İstiklal Alperen Futbol Kulübü sporcuları, bu örnek davranışı her hafta düzenli olarak sürdürme kararı aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Genç Sporcular, Mesut Özil'in Cami Temizleme Videosundan İlham Aldı

Sivas'ta genç sporcular, dünyaca ünlü eski futbolcu Mesut Özil'in sosyal medyada cami temizlerken paylaştığı videodan ilham alarak örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Sivas kent merkezinde faaliyet gösteren İstiklal Alperen Futbol Kulübü sporcuları, mahallelerindeki Mescidi Aksa Camisi'ni temizledi. Bu davranışları, Mesut Özil'in topluma örnek olan hareketinden esinlenerek gerçekleşti.

Kulüp Başkanı Mustafa Şimşek, genç sporcuların bu girişimini memnuniyetle karşılayarak destek verdi. Şimşek, "Gençlerimiz Mesut Özil ağabeylerinin cami temizlediği videoyu izledikten sonra bana ulaştılar ve mahallemizin camisini temizlemek istediklerini söylediler. Bu isteklerini geri çevirmedik ve hep birlikte Mescidi Aksa Camisi'ni temizledik. İstiklal Alperen Spor Kulübü olarak bundan sonra mahallemizdeki camileri haftalık olarak temizleme kararı aldık," dedi.

Genç sporculardan Muhammet Karakız, Mesut Özil'i Sivas'a davet ederek, "Mesut Özil ağabeyimizin cami temizlediğini gördük ve biz de onun gibi cami temizlemek istedik. Diğer kulüplerin de benzer faaliyetlerde bulunmasını bekliyoruz," dedi.

Bir diğer oyuncu Hüseyin Mert Güler ise, "Mesut Özil ağabeyimizin cami temizlediği videoyu izledik ve biz de onun gibi camiyi temizliyoruz. İbadet alanları hepimizin olduğu için temizlerken mutlu oluyoruz," ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ulaş Kaymakamı Emre Zafer, Sel Felaketi Yaşanan Eskikarahisar Köyünde İncelemelerde Bulundu

Ulaş Kaymakamı Emre Zafer, Sel Felaketi Yaşanan Eskikarahisar Köyünde İncelemelerde Bulundu