19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Rehberlik ve Danışmanlık Hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Rehberlik ve Danışmanlık Hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye yeni başlayan öğrencilere rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Çeşitli lokasyonlarda kurulan stantlarda, öğrenciler Kayseri hakkında bilgilendiriliyor ve talepleri alınıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Rehberlik ve Danışmanlık Hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye yeni başlayan ve şehre ilk defa gelen öğrencilere yönelik rehberlik ve danışmanlık hizmeti başlattı. Bu kapsamda, "153 Çağrı Merkezi" ve "Mobil Beyaz Masa" birimleri, 09-27 Eylül tarihleri arasında çeşitli üniversite ve yurt lokasyonlarında stant kurarak, öğrencilere Kayseri'yi tanıtma ve taleplerini ilgili birimlere iletme hizmeti sunacak. Stantlarda ayrıca belediyenin hizmetleri de tanıtılacak.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Mobil Başkan" uygulaması kapsamında Şirintepe Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar, birebir iletişim kurarak beklentilerini direkt olarak Başkan Palancıoğlu'na iletme fırsatı buldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekipleri ise kentin dört bir yanında yabancı ot temizliği ve çim biçme çalışmaları yürütüyor. Yoğun yağışlar ve aşırı sıcaklar nedeniyle hızla büyüyen otlar, çeşitli yöntemlerle temizleniyor. Çalışmalar, şehrin birçok bulvar ve caddesinde devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şarkışla'da Muhtar, Kamyon Kasasını Havuz Yaparak Çocukları Sevindirdi

Şarkışla'da Muhtar, Kamyon Kasasını Havuz Yaparak Çocukları Sevindirdi