08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Malatya'da depremzedelerin anneleri ve çocukları, Sivas'tan gelen anlamlı bir ziyaret ile sevindirildi.

Malatya'da depremzedelerin anneleri ve çocukları, Sivas'tan gelen anlamlı bir ziyaret ile sevindirildi.

Sivas'tan gelen anlamlı ziyaret, Malatya'daki depremzedelerin anneleri ve çocuklarını sevindirdi. Yardım ve destekle moral bulan depremzedeler, dayanışmanın gücünü bir kez daha hissetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Malatya'da depremzedelerin anneleri ve çocukları, Sivas'tan gelen anlamlı bir ziyaret ile sevindirildi.

Medicana Sağlık Grubu'nun sağlık sponsoru olduğu EMS Yapı Sivasspor Kulübü, Sivas Valiliği, Medicana Sivas Hastanesi ve MBA Okulları iş birliğiyle, Malatya ve Doğanşehir'deki konteyner kentlere anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. 6 Şubat 2023 depreminin ardından Malatya'da bir konteyner kent kuran Medicana, depremzedeleri yalnız bırakmadı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, futbolcu İbrahim Akdağ, Medicana yöneticileri ve hekimleriyle birlikte konteyner kentte yaşayan anneler ve çocuklarını ziyaret etti.

Malatya ve Doğanşehir'e Anlamlı Ziyaret

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivassporlu futbolcu İbrahim Akdağ, Medicana Sağlık Grubu Tıbbi Direktörü Dr. Necip Kozalı, Medikal Süreçler Gelişim Direktörü Dr. Aylin Konya, Marka ve Kurumsal İletişim Direktörü Gül Uğurlu, Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Osman Kara ve Medicana Sivas Hastanesi hekimleri; Malatya merkez ve Doğanşehir'deki üç konteyner kentte yaşayan depremzedelerle bir araya geldi.

Depremzedelerle Keyifli Gün

Ziyareti karşılayan konteyner kent sakinleri, Medicana Sivas Hastanesi hekimleriyle de bir araya gelerek muayene olma fırsatı buldu. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek ve Hanife Yazıcı, depremzede annelerle yakından ilgilendi ve sohbet etti.

Çocuklarla Oyun ve Etkinlikler

Ziyarette çocuklara oyuncak ve kırtasiye malzemeleri, annelere ise kozmetik ve hijyen setleri hediye edildi. Ayrıca çocuklar için yüz boyama ve palyaço etkinlikleri düzenlendi. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve futbolcu İbrahim Akdağ, çocuklarla futbol oynadı ve onlara keyifli anlar yaşattı.

Vali Eşlerinden Destek

Vali eşleri Dr. Çiğdem Olgun Şimşek ve Hanife Yazıcı, depremzedelerle ilgilenerek onlara moral verdi. Malatya merkezdeki konteyner kentin ardından Doğanşehir'deki konteyner kentleri de ziyaret eden ekip, depremzede anneler ve çocuklarının yanında olduğunu gösterdi.

Önemli Bir Dayanışma Örneği

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, ziyaretin önemine vurgu yaparak, depremzedelere destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı ise Medicana'nın desteğinin büyük önem taşıdığını ifade etti. Medicana Sağlık Grubu Tıbbi Direktörü Dr. Necip Kozalı ise depremzedelerle bir arada olmanın ve onlara yardım eli uzatmanın değerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Dilencilik Yapmaya Son Veriliyor!

Sivas'ta Dilencilik Yapmaya Son Veriliyor!