08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Sildiği Cam Sonu Oldu: Talihsiz Genç Kız Hayatını Kaybetti

Sildiği Cam Sonu Oldu: Talihsiz Genç Kız Hayatını Kaybetti

3. kattan düşerek hayatını kaybeden genç kız, cam silerken yaşanan kazada yaşamını yitirdi. Olay, önlem alınması gereken riskleri bir kez daha gözler önüne serdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sildiği Cam Sonu Oldu: Talihsiz Genç Kız Hayatını Kaybetti

Genç Kız Cam Silerken Hayatını Kaybetti

Tokat'ta üzücü bir olay meydana geldi ve bir genç kız hayatını kaybetti. Esentepe Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın 3'üncü katında cam silme işlemi sırasında dengesini kaybeden Melike Demir (20) adlı genç kız, 3'üncü kattan aşağı düşerek ağır şekilde yaralandı.

Olay Anı

Olay, Fatih Caddesi'ndeki binada gerçekleşti. Melike Demir cam silerken dengesini kaybederek 3'üncü kattan düştü. Vatandaşlar genç kızın yere düşmüş halini görünce hemen yardım çağırdılar.

Kurtarılamadı

112 Acil Durum Çağrı Merkezi'ne haber verilmesinin ardından hızla olay yerine gelen ambulansla Melike Demir, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen genç kız kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, genç kızın düşme olayının detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Millet Bahçesi Yeni Çehresine Kavuşuyor!

Sivas Millet Bahçesi Yeni Çehresine Kavuşuyor!