16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden Özel Güvenlik Görevlilerine Teşekkür Belgesi

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden Özel Güvenlik Görevlilerine Teşekkür Belgesi

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, kamu güvenliğine katkılarından dolayı özel güvenlik görevlilerine teşekkür belgesi takdim etti. KAAN uygulaması kapsamında, güvenlik görevlileri suçun önlenmesinde önemli bir rol oynuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden Özel Güvenlik Görevlilerine Teşekkür Belgesi

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, kamu güvenliğine sundukları katkılardan dolayı özel güvenlik görevlilerine teşekkür belgesi takdim etti. KAAN uygulaması çerçevesinde, özel güvenlik görevlilerinin genel kolluk kuvvetleriyle daha koordineli çalışmasını sağlayarak kamu güvenliğini artırmak amaçlanıyor. Bu uygulama sayesinde, özel güvenlik görevlileri meydana gelen olayları anında emniyete bildirerek suçun önlenmesinde önemli bir rol oynuyor.

Bu kapsamda, Sivas İl Emniyet Müdürü adına İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Kulen, üstün başarılarından dolayı Yavuz Delioğlan ve Furkan Güldeş adlı özel güvenlik görevlilerine teşekkür belgesi takdim etti. Sivas'ta gerçekleştirilen bu takdir, kamu güvenliği için çalışan özel güvenlik görevlilerinin emeklerinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ın Şarkışla İlçesinde Ahır Yangını: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Sivas'ın Şarkışla İlçesinde Ahır Yangını: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı