16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Sivas Taha Akgül Spor Salonu'nda İl Şampiyonası Coşkusu

Sivas Taha Akgül Spor Salonu'nda İl Şampiyonası Coşkusu

Sivas'ta düzenlenen il şampiyonasında minikler, yıldızlar, ümitler, gençler ve 21 yaş altı kategorilerinde sporcular madalya için yarıştı. 7 kulübün katıldığı şampiyonada madalyalar sahiplerini buldu. Detaylar için haberi okuyun.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Taha Akgül Spor Salonu'nda İl Şampiyonası Coşkusu

Sivas'ın Taha Akgül Spor Salonu, minikler, yıldızlar, ümitler, gençler ve 21 yaş altı kategorilerinde düzenlenen il şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Erkek ve kız sporcular, kata ve kumite dallarında yeteneklerini sergileyerek madalya kazanmak için kıyasıya yarıştı.

7 Kulüp Şampiyonaya Katıldı

Şampiyonaya katılan kulüpler arasında Sivas Gençlik Spor Kulübü, Sivas Tempo Spor Kulübü, Sivas Belediyespor Kulübü, Sivas Fetih Spor Kulübü, Sivas Akademi Spor Kulübü, Sivas Volkan Spor Kulübü ve Yiğido Savunma Sporları Kulübü yer aldı. Bu kulüplerin sporcuları, zorlu mücadelelerde boy gösterdi.

Madalyalar Sahibini Buldu

Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, şube müdürleri ve Sivas Karate İl Temsilcisi Oğuz Ökten tarafından takdim edildi. Sporcuların üstün performansları izleyicilerden büyük alkış aldı.

Kırıkhan Belediyesi Şampiyon Oldu

Wushu Federasyonu tarafından 10-11 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen Sarıkamış Şehitleri Anma Budokaido Hatay Şampiyonası'nda Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hatay Şampiyonu oldu. İlk dört sırada ise Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Yayladağı Belediyesi Spor Kulübü ikinci, İskenderun Tolan Spor Kulübü üçüncü ve Altınözü Kaymakamlığı dördüncü sırada yer aldı.

Şampiyonada Kazananlar

Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü takımı, toplamda dört birincilik, üç ikincilik ve yedi üçüncülük elde ederek erkekler kategorisinde başarılı sonuçlar aldı. Kızlar kategorisinde ise sekiz birincilik, on ikincilik ve yedi üçüncülük kazandı. Ayrıca, kata dalında 11 erkek sporcu arasından bir birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük derecesi elde edildi. Kızlarda ise kata dalında üç birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük kazanıldı.

Tüm Sporcularımızı Tebrik Ediyorum

Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ayhan Yavuz, "19 yıldır Hatay şampiyonluğunu elinde bulunduran Kırıkhan’ımızla gurur duyuyorum. Bu güzel başarılara imza atan başta Milli Antrenörümüz Ali Çeltik olmak üzere bütün sporcularımızı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum," ifadelerini kullandı.

Çok Önemli Bir Şampiyona

Organizasyon sonrasında bir araya gelen sporcular, Hatay için çok önemli bir şampiyona olduğunu ve Budokaido sporunun her geçen gün gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. Sporcuların ve antrenörlerin özverili çalışmaları, bu başarıların ardında yatan en önemli etken olarak gösteriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Kangal'da Trafik Kazası: Beş Kişi Yaralandı

Sivas Kangal'da Trafik Kazası: Beş Kişi Yaralandı