16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel SİVAS ULAŞ'TA "İYİLİK KUMBARASI" PROJESİNE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

SİVAS ULAŞ'TA "İYİLİK KUMBARASI" PROJESİNE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Sivas'ın Ulaş ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan "İyilik Kumbarası" projesi, çocuklarda iyilik farkındalığı oluşturmayı hedefliyor. Proje, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü ve en fazla iyilik puanı alan öğrencilere ödüller verilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
SİVAS ULAŞ'TA "İYİLİK KUMBARASI" PROJESİNE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Sivas'ın Ulaş ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan "İyilik Kumbarası" projesi, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü. Din görevlilerinin önderliğinde hayata geçirilen bu proje, çocuklarda iyilik farkındalığı oluşturmayı hedefliyor.

İyilik Kumbarası Projesi
Proje kapsamında, öğrenciler günlük yaşamlarında yaptıkları iyi davranışları ve yardımları bir kağıda yazarak ad ve soyadlarıyla birlikte Merkez Camisi'nde bulunan iyilik kumbarasına atıyorlar. İyilik kumbarası, belirli aralıklarla çocukların huzurunda açılacak ve en fazla iyilik puanı alan öğrencilere ödüller verilecek. Ödüller arasında Kuran-ı Kerim ve forma gibi hediyeler yer alacak.

Proje Büyük İlgi Gördü
İyilik Kumbarası'nın açılış programına katılan Ulaş İlçe Müftüsü Mehmet Zahid İçli, bu çalışmanın çocuklar üzerinde olumlu etkiler bıraktığını belirtti. İçli, "Çocuklarımızın anne, baba, ailelerine, çevreye ve hayvanlara karşı duyarlılıklarını artırmak ve iyilik yapma bilincini yaygınlaştırmak adına önemli bir proje gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SİVAS’TA SOSYAL MEDYADA YAPILAN PAYLAŞIMLAR NEDENİYLE GÖZALTINA ALINAN GENÇ KADIN TUTUKLANDI

SİVAS’TA SOSYAL MEDYADA YAPILAN PAYLAŞIMLAR NEDENİYLE GÖZALTINA ALINAN GENÇ KADIN TUTUKLANDI