19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel SİVAS'TA KİRAYA VERDİĞİ DÜKKANI GERİ ALAMAYAN MAL SAHİBİNDEN PANKARTLI İSYAN

SİVAS'TA KİRAYA VERDİĞİ DÜKKANI GERİ ALAMAYAN MAL SAHİBİNDEN PANKARTLI İSYAN

Sivas'ta, İl Sağlık Müdürlüğü'ne kiraladığı dükkanını geri alamayan gurbetçi Veli Uzun, duruma pankart asarak tepki gösterdi. 2018 yılında doktorlara Aile Sağlık Merkezi olarak kiraladığı dükkandan çıkmalarını isteyen Uzun, 5 yıldır süren mücadeleye rağmen sonuç alamadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
SİVAS'TA KİRAYA VERDİĞİ DÜKKANI GERİ ALAMAYAN MAL SAHİBİNDEN PANKARTLI İSYAN

Sivas'ta, İl Sağlık Müdürlüğü'ne kiraladığı dükkanını geri alamayan gurbetçi Veli Uzun, duruma pankart asarak tepki gösterdi. 2018 yılında doktorlara Aile Sağlık Merkezi olarak kiraladığı dükkandan çıkmalarını isteyen Uzun, 5 yıldır süren mücadeleye rağmen sonuç alamadı. Uzun, "Rezillik kepazelik diz boyu. Devlet, vatandaşın malına haksız hukuksuz şekilde çökebilir mi?" yazılı pankartlarla sesini duyurmaya çalışıyor.

5 YILDIR ÇÖZÜM BULUNAMADI

Veli Uzun, 2018'de bir yıllık sözleşmeyle dükkanını İl Sağlık Müdürlüğü'ne kiraladı. Sözleşmenin dolmasının ardından dükkandan çıkmayan doktorlara karşı hukuk mücadelesi başlatan Uzun, yerel mahkemeden tahliye kararı çıkmasına rağmen, bu kararın uygulanmadığını ifade etti. Uzun, 5 yıldır süren bu mağduriyetin çözülmesini bekliyor.

HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE OTURUYORLAR

Uzun, doktorların hukuksuz bir şekilde dükkanda oturduğunu ve kira ödemediklerini belirterek, "5 yıldır boşaltmaları için uğraşıyorum. Sağlık Bakanlığına sesleniyorum, buranın bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyorum," dedi. Yerel mahkemenin tahliye kararına uymayan doktorların istinafa başvurduğunu ve burada da kendilerine izin verildiğini belirten Uzun, adalet bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Endoskop Kamerayla Ulaşıldı, Yavru Kedi Mahsur Kaldığı Yerden Kurtarıldı

Endoskop Kamerayla Ulaşıldı, Yavru Kedi Mahsur Kaldığı Yerden Kurtarıldı