16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürü ve Sivas Demirspor Başkanı Atanur Karadağ, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürü ve Sivas Demirspor Başkanı Atanur Karadağ, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürü ve Sivas Demirspor Başkanı Atanur Karadağ, Yunanistan, Ordu, Ankara, Kayseri ve Sivas Sızır'da düzenlenen güreş şampiyonlarında dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek başarılarından dolayı ödüllendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürü ve Sivas Demirspor Başkanı Atanur Karadağ, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi AŞ (TÜRASAŞ) Sivas Bölge Müdürlüğü ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Atanur Karadağ, farklı şampiyonalarda dereceye giren sporcuları başarılarından dolayı ödüllendirdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Karadağ, Yunanistan, Ordu, Ankara, Kayseri ve Sivas Sızır'da düzenlenen güreş şampiyonlarında büyük başarılar elde eden sporcuları makamında kabul etti. Karadağ, Avrupa 3'üncüsü Serdar Üngör, Sızır Başpehlivanı Sertaç Üngör, U-11 Türkiye 3'üncüsü Ensar Üngör, U-13 Türkiye 3'üncüsü ve Karakucak Türkiye 2'ncisi Enes Üngör'ü başarılarından dolayı tebrik etti.

Başkan Karadağ, "Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ülkemizi, memleketimizi ve Sivas Demirspor Kulübümüzü başarıyla temsil ettiniz. Güreş şampiyonlarında bizlere çok güzel heyecanlar yaşattınız. Bundan sonra da spor hayatınızda nice büyük başarılar elde etmenizi temenni ediyorum," dedi.

Ayrıca, sporcuların başarısında büyük emeği olan antrenörler Sefa Üngör, İbrahim Üngör ve Demirspor Kulübü Güreş Koordinatörü Selahattin Avşar da Karadağ tarafından tebrik edilerek, başarılı sporculara ödülleri takdim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir: "Enflasyon Düzeltmesi Yılda Bir Kez Uygulanmalı"

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir: "Enflasyon Düzeltmesi Yılda Bir Kez Uygulanmalı"