08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Genel Ulaş'ta Muhtarlar Derneği Başkanı kim oldu?

Ulaş'ta Muhtarlar Derneği Başkanı kim oldu?

Ulaş ilçesindeki muhtarlar derneği başkanlık seçiminde tek aday olan Sebahattin Kartal, Aşağıada Köyü Muhtarı olarak seçildi. Kartal, destek verenlere teşekkür ederek birlikte çalışacaklarını ve derneği ileriye taşıyacaklarını ifade etti. Muhtarlar, Kartal'a yeni görevinde başarılar diledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ulaş'ta Muhtarlar Derneği Başkanı kim oldu?

Sivas'ın Ulaş ilçesinde muhtarlar derneği başkanlık seçimi gerçekleştirildi. 42 mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı seçimde tek aday olarak gösterilen Aşağıada Köyü Muhtarı Sebahattin Kartal, oyların tamamını alarak dernek başkanı oldu. Seçimin ardından açıklama yapan Kartal, "Sizlere layık olmaya çalışacağım, her şeyi ben bilirim demeyeceğim. Birlikte karar vereceğiz. İstişarelere açık olacağım. Hep birlikte muhtarlar derneğini bir adım ileriye götürebilirsek bu benim için onur olacaktır." şeklinde konuştu.

Ulaş ilçesinde gerçekleştirilen muhtarlar derneği başkanlık seçiminde tek aday olarak gösterilen Aşağıada Köyü Muhtarı Sebahattin Kartal, oyların tamamını alarak yeni başkan oldu. Seçim sonrası yaptığı açıklamada Kartal, göreve layık olmaya çalışacağını ve her kararı birlikte alacaklarını belirtti.

Kartal'ın Vurguladığı İlkeler

Yeni dernek başkanı Sebahattin Kartal, konuşmasında "Beni dernek başkanı olarak tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Altı dönemdir köy muhtarlığı yapıyorum. Sizlere layık olmaya çalışacağım, her şeyi ben bilirim demeyeceğim. Birlikte karar vereceğiz. İstişarelere açık olacağım." ifadelerini kullandı. Kartal, muhtarlar derneğini bir adım ileriye taşıma hedefini de vurgulayarak, birlik ve dayanışma içinde olacaklarını dile getirdi.

Muhtarlar Kartal'a Başarılar Diledi

Sebahattin Kartal'ın yeni görevinde başarılı olması temennisinde bulunan muhtarlar, birlikte çalışma sözü verdi. Kartal'ın seçim sonrası yapmış olduğu teşekkür konuşması, katılımcılar tarafından olumlu karşılandı ve destek mesajları ile karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Solunum sıkıntısı çeken kediye estetik operasyon!

Solunum sıkıntısı çeken kediye estetik operasyon!