22 Ekim 2024
weather
16°
ANASAYFA Gündem Antika Pazarı, Soğuk Hava Karşısında Dikkatleri Üzerine Çekti!

Antika Pazarı, Soğuk Hava Karşısında Dikkatleri Üzerine Çekti!

Sivas'ta her ayın üçüncü Pazar günü düzenlenen Antika Pazarı, soğuk hava koşullarına rağmen büyük ilgi gördü. Hem satıcılar hem de alıcılar mutlu ve memnun ayrıldılar

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antika Pazarı, Soğuk Hava Karşısında Dikkatleri Üzerine Çekti!

Sivas Yenişehir Mahallesi'nde Antika Pazarı Geleneği Sürüyor

Sivas Yenişehir Mahallesi Pazar Alanı'nda her ayın üçüncü Pazar günü, soğuk havaya rağmen Antika Pazarı geleneği devam ediyor ve Sivaslılar bu etkinliğe yoğun ilgi gösteriyor.

Farklı Hikayelere Ev Sahipliği Yapan Antika Pazarı

Her biri farklı yaşanmışlıklar, farklı hikayeler, farklı izler taşıyan ürünlerle dolu olan Sivas Antika Pazarı, zamanda yolculuk yapmak isteyen antika meraklılarını ağırlıyor.

Koleksiyoncuların Cenneti

Tesbihlerden eski ev eşyalarına, bakırlardan araba koleksiyonlarına kadar geniş bir yelpazede ürünlerin sergilendiği Sivas Antika Pazarı, her türden koleksiyoncu için cazip seçenekler sunuyor.

Bakır İşleme Ustası Aytaç Tenlik Standında

Bakır işlemeleriyle dikkat çeken Aytaç Tenlik, standında ziyaretçilere sanatını sergilemenin keyfini yaşatıyor ve halkın ilgisinden memnun olduğunu belirtiyor.

Bakırın Sivas'taki Önemi

Aytaç Tenlik, Sivas'ta bakıra olan ilginin yüksek olduğunu ve özellikle yeni ev sahiplerinin şark köşelerini bakırla süslemek istediklerini vurguluyor.

Uygun Fiyat Politikası

Bakırların eskiden hediyelik olarak tercih edilmesine rağmen pahalı olmalarının ardından, Aytaç Tenlik uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet vererek emeğini sergilemenin mutluluğunu yaşıyor.

Memnuniyetlerini Dile Getirdi

Tenlik, satışların eskisi gibi olmasa da ilgiden memnun olduğunu belirterek, "Allah bereket versin, müşterilerimizin ilgisi beni mutlu ediyor" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Hububat Üreticileri, Bu Yıl Rekor Ürün Miktarına Ulaştı

Sivas Hububat Üreticileri, Bu Yıl Rekor Ürün Miktarına Ulaştı