18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Gündem BBP Lideri Destici: Benzeri FETÖ yapıları da bertaraf edilecek

BBP Lideri Destici: Benzeri FETÖ yapıları da bertaraf edilecek

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, suç örgütü davasındaki soruşturmada üst düzey 3 emniyet görevlisinin açığa alınmasını değerlendirirken, "Yeni FETÖvari yapılar ortaya çıkarsa deşifre edilecektir. Kurumlarımız ve devletimiz temizlenecektir" açıklamasında bulundu. Bu adımın diğer suç yapılarını da deşifre edeceğine inanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BBP Lideri Destici: Benzeri FETÖ yapıları da bertaraf edilecek

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas'a karayoluyla ulaştı. Sivas Belediye Başkanlığı önünde karşılanan Destici, Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'u ziyaret ettikten sonra basın toplantısı düzenledi.

Destici: "Ciddi Bir Mesele İle Karşı Karşıyayız"

Mustafa Destici, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin devam eden dava kapsamında üst düzey üç emniyet görevlisinin açığa alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Destici, konuyla ilgili olarak "Ciddi bir mesele ile karşı karşıyayız. Hafif alınamayacak bir süreçle karşı karşıyayız. Çok net bir şekilde Cumhurbaşkanımızın, hükümet üyelerimizin hatta eski bakanlarımızın ve çok önemli bürokratlarımızın hedef alındığı bir süreç olduğu gözüküyor. Şuanda net bir şekilde ortaya çıkmadı ama eldeki bilgiler ve açıklanan hadiselere baktığımız zaman bunu net bir şekilde görüyoruz." şeklinde konuştu.

Destici: "FETÖ Yapılanması Deşifre Edilmiştir"

FETÖ yapılanmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Destici, "Cumhur İttifakı'nın, milletin, mevcut hükümet üyelerinin, bürokrasinin en üst düzeyindeki bazı kişilerin hedef alındığını söyleyen Destici, 'Bunlarla ilgili komplo düzenlendiği kamuoyuna yansıdı. Bunlar bütün çıplaklığı ile ortaya çıkarılacaktır. Bu işlere tevessül edenler mutlaka ve mutlaka hak ettikleri sonuçla ve cezayla karşı karşıya kalacaklardır. Bu arta kalanlar mutlaka temizlenip emniyette ise emniyette yargı içerisinde yargıdan başka kurumların içine sızmışsa oradan mutlaka sökülüp atılacaktır. Yeni FETÖ vari yapılar varsa bunlarda deşifre edilecektir ki bu hadise birini deşifre etmiştir. Bunlardan da tamamen kurumlarımız ve devletimiz temizlenecektir. Türkiye Cumhuriyet Devleti'nin inşallah yürüyüşünü de hiç kimse engelleyemeyecektir." ifadelerini kullandı.

Destici: "Büyük Birlik Partisi, Milli İradeye Sonuna Kadar Sahip Çıkacaktır"

Mustafa Destici, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Büyük Birlik Partisi her zaman hem Anayasa'mızın hem yasalarımızın hem seçilmiş Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin sonuna kadar yanındadır. Milli iradenin sonuna kadar yanındadır. Cumhur İttifakı'nın içinde olmamız nedeniyle bize de ayrıca mesuliyet yüklememektedir. Mesuliyetimizin de gereğini bugüne kadar nasıl yapmışsak bundan sonrada yapacağımızı net bir şekilde ifade ediyorum.".

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşek, kitap dağıtarak köy köy dolaşıyor

Eşek, kitap dağıtarak köy köy dolaşıyor