16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor: Amca Gözaltında

Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor: Amca Gözaltında

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Amca S.G.'nin telefonunun kayıp anında kapalı olması nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor: Amca Gözaltında

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları havadan ve karadan yoğun bir şekilde devam ediyor. Son bilgilere göre, Narin’in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı S.G., Narin’in kaybolduğu sırada telefonunun 1 saat boyunca kapalı olması nedeniyle gözaltına alındı. Ayrıca, amcanın telefonunda tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edildi.

Narin’i bulmak için jandarma ekipleri, Güran ailesinin evinin bulunduğu mahallede ve çevrede detaylı arama çalışmaları yürütüyor. Son olarak, bir ihbar üzerine Tavşantepe İlkokulu'nun güvenlik kameralarına yansıyan Narin’in son görüntüsünün kaydedildiği yerin yakınında bulunan bir saman yığını incelendi. Ekipler, saman yığınını yer altı görüntüleme cihazı ve uzun şişlerle taradı.

Çalışmalar sırasında Türk Kızılay Diyarbakır Şubesi, arama ekiplerine yemek ve çay ikramında bulundu. Narin'in nerede olduğu henüz bilinmezken, arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM'nin 2024-KPSS Ön Lisans Oturumu Tamamlandı, Şekerlerin Dağıtılmaması Tepki Çekti

ÖSYM'nin 2024-KPSS Ön Lisans Oturumu Tamamlandı, Şekerlerin Dağıtılmaması Tepki Çekti