16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Erzincan’da feci kaza. 1 ölü 41 yaralı

Erzincan’da feci kaza. 1 ölü 41 yaralı

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı. Kazanın detayları ve gelişmeleri için haberi okuyun.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Erzincan’da feci kaza. 1 ölü 41 yaralı

Erzincan'da bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 41 kişi yaralandı. Olay, Erzincan-Sivas karayolunda, yoğun sis ve kaygan yol koşullarının etkisiyle iki otobüsün çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık yetkilileri, yaralılardan bazılarının durumunun kritik olduğunu belirtti.

Kazanın meydana geldiği yolda trafik bir süre durdurulurken, ekiplerin çalışmaları sonucunda yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı ve kazanın nedenlerine dair incelemeler sürüyor.

Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve hava koşullarına uygun şekilde araç kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu. Erzincan Valiliği'nden yapılan açıklamada, kazanın üzüntüyle karşılandığı ve yaralıların bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için tüm imkanların seferber edildiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM açıkladı: 'YKS tercih işlemleri bugün sona eriyor'

ÖSYM açıkladı: 'YKS tercih işlemleri bugün sona eriyor'