22 Ekim 2024
weather
16°
ANASAYFA Gündem Gülme sesleri arasında gerçekleşen vahşi olay! Bir kişi "Bırak bebek ölsün" derken, diğeri umursamaz bir tavırla "Haha çekeceğim fişi" dedi

Gülme sesleri arasında gerçekleşen vahşi olay! Bir kişi "Bırak bebek ölsün" derken, diğeri umursamaz bir tavırla "Haha çekeceğim fişi" dedi

Türkiye, unutamayacağı bir skandal olan Yenidoğan çetesi faciasıyla sarsıldı. Bebeklerin canını ve ailelerin paralarını çalan çete, toplumda derin bir yara açtı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gülme sesleri arasında gerçekleşen vahşi olay! Bir kişi "Bırak bebek ölsün" derken, diğeri umursamaz bir tavırla "Haha çekeceğim fişi" dedi

İddianamede Bebek Acil Hastalarına Yapılan Haksız Uygulamalar Ortaya Çıktı

İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerin, bebek acil hastalarını özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç sağladıkları iddia edilen 22'si tutuklu 47 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, 197 suç eylemine ilişkin tape kayıtları bulunuyor.

İddianamede Suçlamalar ve Tape Kayıtlarına Yer Verildi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 1399 sayfalık iddianamede, şüphelilerin telefon konuşmalarını içeren tape kayıtları detaylı bir şekilde ele alındı.

Denetim Sonrası Şüpheliler Arasındaki Konuşmalar Ortaya Çıktı

İddianamede, bir hastaneye yapılan denetim sonrası şüpheliler arasında geçen konuşmalar da yer aldı. Şüphelilerin, denetimlerle ilgili tespitleri ve yaşadıkları endişeler iddianame kapsamında değerlendirildi.

Fırat Sarı ve İlker Gönen'in Şüpheli Durumlarına İlişkin İfşaatlar

Örgüt elebaşı oldukları değerlendirilen şüpheliler Fırat Sarı ve İlker Gönen arasında geçen konuşmalarda, bebeğin durumuna ilişkin rahatsız edici ifadeler dikkat çekti. Şüphelilerin, acil durumlarda nasıl davrandıklarına dair konuşmalar iddianameye yansıdı.

Hemşire ve Doktor Arasındaki Tartışmalar

İddianamede, bir bebekle ilgili hayatını kaybeden olaylara müdahil olan hemşire ve doktor arasında geçen konuşmaların detaylarına da yer verildi. Tartışmaların içeriği, olayın vahametini gözler önüne serdi.

Şikayet Üzerine Yapılan Planlamalar ve Konuşmalar

Şüpheliler arasında, bir hastanenin şikayeti üzerine yapılan planlamalar ve konuşmalar da iddianameye girdi. Şikayetlerin nasıl karşılık bulduğu ve planların nasıl yapıldığı ayrıntılı bir şekilde incelendi.

6 Aylık Bebeğin Ölümüne İlişkin Şüpheli Durumları

İddianamede, 6 aylık bir bebeğin ölümüyle ilgili iki şüphelinin arasında geçen konuşmaların detayları da yer aldı. Şüphelilerin, olayın nasıl gerçekleştiğine dair açıklamaları dosyaya eklendi.

Fırat Sarı Soruşturması ve Şüpheliler Arasındaki Konuşmalar

İddianamede, Fırat Sarı'yla ilgili yapılan soruşturmaya dair şüpheliler arasında geçen konuşmaların detayları iddianame kapsamında incelendi. Konuşmalardan, şüphelilerin suçlamalardan nasıl etkilendikleri anlaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Giresun yaylalarında beklenmedik kar yağışı, çobanları zorlu bir dönüş yolculuğuna çıkardı

Giresun yaylalarında beklenmedik kar yağışı, çobanları zorlu bir dönüş yolculuğuna çıkardı