16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Gülşah Çomoğlu 38 Yaşında Vefat Etti!

Gülşah Çomoğlu 38 Yaşında Vefat Etti!

Oyuncu Gülşah Çomoğlu, 38 yaşında kanserle mücadelesini kaybetti. Birçok popüler dizide rol alan Çomoğlu, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gülşah Çomoğlu 38 Yaşında Vefat Etti!

Türk televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen isimlerinden Gülşah Çomoğlu'nun vefat haberi sevenlerini yasa boğdu. 38 yaşındaki Gülşah Çomoğlu, yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu.

Gülşah Çomoğlu'nun Ardında Bıraktığı Başarılı Projeler

Gülşah Çomoğlu, Türk televizyonunda "Unutma Beni", "Yüksek Sosyete" ve "Kasaba Doktoru" gibi başarılı projelerde rol aldı. Kariyerine birçok sevilen yapım ile damga vuran oyuncu, izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

Gülşah Çomoğlu'nun Eşinden Açıklama

Gülşah Çomoğlu'nun eşi Gökhan Günal, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Günal, eşinin vefatını duyururken duygusal bir mesaj paylaştı ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Sevenleri Üzüntülerini Paylaştı

Dizilerdeki partneri Ceren Karakoç, Gülşah Çomoğlu'nun vefatıyla derin bir üzüntü yaşadığını sosyal medya hesabından paylaştı. Karakoç, arkadaşının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.

Gülşah Çomoğlu'nun Kariyeri

Ankara'da 30 Mayıs 1986 tarihinde doğan Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunuydu. Sahne deneyimini tiyatro oyunlarında yaşayan Çomoğlu, "Unutma Beni" dizisindeki Asuman karakteriyle geniş kitlelerce tanındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Baba üç Çocuğunu öldürdü!

Bursa'da Baba üç Çocuğunu öldürdü!