18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Gündem Günlerdir canlı yayındaydı: Müge Anlı'da cinayet itirafı!

Günlerdir canlı yayındaydı: Müge Anlı'da cinayet itirafı!

Müge Anlı'nın programında kayıp olarak aranan Mehmet Ali Özdemir'in kayınbiraderi Mehmet Genç tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç, cinayeti kardeşini dövdüğü için işlediğini itiraf etti. Açıklamasında, "Silah alarak eve çağırdım, 3 el ateşle öldürdüm" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Günlerdir canlı yayındaydı: Müge Anlı'da cinayet itirafı!

Mehmet Ali Özdemir Cinayeti İtiraf Edildi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şoke eden bir cinayet itirafı geldi. Günlerdir aranan Mehmet Ali Özdemir'in kayınbiraderi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Sorgusunda her şeyi itiraf eden kayınbirader, cinayeti planlayarak işlediğini söyledi.

Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Eniştesi tarafından öldürülen Mehmet Ali Özdemir'in cansız bedeni aile üyeleri tarafından taşınmış ve birlikte temizlik yapılarak cinayet izlerinin temizlendiği ortaya çıktı. Cinayetle ilgili detayları veren Müge Anlı, cinayetin önceden tasarlandığını ve silahın önceden alındığını belirtti. Enişte, Mehmet Ali'yi eve çağırarak 3 kurşun sıkarak öldürdüğünü itiraf etti.

Silahın Gömülmesine Dair İtiraflar

Mehmet Genç sorgusunda silahı cesedin yakınına gömdüğünü ifade etti. Cinayetin işlendiği gece çevrede bir düğün olduğu için silah sesinin duyulmadığı belirtildi. Cinayetin gece 01.00 sularında işlendiği tespit edildi.

Meryem'den Şiddet İtirafları

Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem, cinayeti önce eşi yapmış gibi göstermeye çalıştıysa da gerçekler ortaya çıktı. Meryem, eşiyle alkollüyken şiddet gördüğünü ve korktuğunu ifade etti. "Eşim alkol aldığında bana ve aileme zarar verebilirdi, bu yüzden korkuyordum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekrem İmamoğlu Kayyum Atamalarına Tepki Gösterdi

Ekrem İmamoğlu Kayyum Atamalarına Tepki Gösterdi