18 Ekim 2024
weather
15°
ANASAYFA Gündem Kızılırmak Nehri'ne Uçan Otomobil, Yaralıları İtfaiyenin Omuzlarında Kurtardı

Kızılırmak Nehri'ne Uçan Otomobil, Yaralıları İtfaiyenin Omuzlarında Kurtardı

Sivas'ta yağış sonucu kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, Kızılırmak Nehri'ne uçtu. 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından camlar kesilerek kurtarıldı ve yaralılar sırtlarında taşındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kızılırmak Nehri'ne Uçan Otomobil, Yaralıları İtfaiyenin Omuzlarında Kurtardı

Sivas- Kayseri karayolu Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ana giriş kapısı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Mücahit Furkan Küpeli (27) idaresindeki araç, yaklaşık 10 metrelik bir köprüden Kızılırmak Nehri'ne uçtu.

İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Harekete Geçti

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, sürücü ile araçta bulunan Mevlüde (51) ve Mehmet Küpeli'yi (58) kurtarmak için çalışmalara başladılar. İtfaiye ekipleri, yaralıları araçtan çıkarmak için uzun uğraşlar verdi ve başarılı bir operasyonla yaralıları kurtardı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerindeki müdahalenin ardından yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan açıklamada, yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu belirtildi.

Polis Soruşturma Başlattı

Kaza sonrasında polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın neden yaşandığı ve sorumluları belirlemek amacıyla çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail, Türkiye'nin Fotoğraflı Tepkisine Cevap Verdi

İsrail, Türkiye'nin Fotoğraflı Tepkisine Cevap Verdi