18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Narin Güran Cinayetinde Şok İtiraf: Amca 200 Bin Lira Teklif Etti, Cesedi Dere Yatağına Bıraktı

Narin Güran Cinayetinde Şok İtiraf: Amca 200 Bin Lira Teklif Etti, Cesedi Dere Yatağına Bıraktı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili itirafçı N.B., amca Salim Güran'ın cesedi ortadan kaldırması için kendisine 200 bin lira teklif ettiğini açıkladı. N.B., cesedi dere yatağına bıraktığını ve olay yerinde savcı gözetiminde keşif yaptığını belirtti. İtirafçı, amcanın arama çalışmalarına göstermelik katıldığını da söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Narin Güran Cinayetinde Şok İtiraf: Amca 200 Bin Lira Teklif Etti, Cesedi Dere Yatağına Bıraktı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada itirafçı N.B.'nin ifadeleri gündeme damga vurdu. N.B., amca Salim Güran'ın, Narin'in cesedini ortadan kaldırması karşılığında kendisine 200 bin lira teklif ettiğini söyledi. Sıvacı olarak çalışan N.B., cesedi dere yatağına nasıl bıraktığını ayrıntılarıyla anlattı ve olay yerinde savcı gözetiminde keşif yaparak jandarmaya cesedi gömdüğü yeri gösterdi.

N.B., "Muhtar (Narin'in amcası) cesedi çuval içerisinde bana verdi ve bunu ortadan kaldırmamı istedi. Çuvalı alıp dereye götürdüm. Çuvalın içine konulmuş olan Narin'i dere kenarına bıraktım ve üzerini taşla kapattım." şeklinde ifade verdi. Ayrıca, amcanın gösteriş amacıyla arama çalışmalarına katıldığını, ancak her şeyin yapmacık olduğunu belirtti.

N.B.'nin ifadeleri doğrultusunda, Narin Güran'ın çuval içerisine konulup dere yatağına bırakıldığı doğrulandı. İtirafçı, çocuğun cesedini taşıdığı sırada pişmanlık duyduğunu ancak korktuğu için durumu değiştiremediğini ifade etti. Olay yerinde ifadesi alınan N.B., savcılık ve jandarma gözetiminde cesedin bulunduğu noktada tekrar sorgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti’den İBB’ye Şeffaflık Çağrısı: "Paris Gezisi ve Kaçak Yapılar Aydınlatılmalı"

AK Parti’den İBB’ye Şeffaflık Çağrısı: "Paris Gezisi ve Kaçak Yapılar Aydınlatılmalı"