16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Sivas Kangal'da Trafik Kazası: Beş Kişi Yaralandı

Sivas Kangal'da Trafik Kazası: Beş Kişi Yaralandı

Sivas'ın Kangal ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında beş kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumu hakkında güncellemeler bekleniyor. Detaylar için haberi okuyun.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Kangal'da Trafik Kazası: Beş Kişi Yaralandı

Sivas'ın Kangal ilçesine bağlı Kızıldikme köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında beş kişi yaralandı. Kaza, G.D. (33) yönetimindeki 46 ADA 055 plakalı kamyonetin yoldan çıkarak devrilmesi sonucu gerçekleşti.

Kazanın ardından olay yerine hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar arasında sürücü G.D. ve kamyonette bulunan M.D. (27), S.D. (19), İ.K. (21) ve S.D. (27) bulunuyor. İlk müdahalenin ardından yaralılar Kangal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ancak, hayati tehlikesi bulunan İ.K., tedavi için Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kazanın nedenine dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Yaralıların sağlık durumu hakkında güncellemeler bekleniyor.

Bu üzücü kaza, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanın meydana geldiği bölgede yaşayan vatandaşlar, yetkililerden yol güvenliğinin artırılması için önlemler alınmasını talep ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bankacılıktan Çobanlığa: Çağlar Çetin'in İlham Veren Hikayesi

Bankacılıktan Çobanlığa: Çağlar Çetin'in İlham Veren Hikayesi