16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Sivas'ın Çallı Köyü'nde Jandarmadan KADES Uygulaması Bilgilendirmesi

Sivas'ın Çallı Köyü'nde Jandarmadan KADES Uygulaması Bilgilendirmesi

Sivas'ın Çallı köyünde düzenlenen Elbeyli Türkmen Festivali'nde, jandarma ekipleri tarafından Kadına El Kalkamaz kampanyası ve Kadın Acil Destek (KADES) uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı. Vatandaşlara uygulamanın önemi anlatılarak, nasıl kullanılacağı gösterildi ve tanıtım broşürleri dağıtıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ın Çallı Köyü'nde Jandarmadan KADES Uygulaması Bilgilendirmesi

Sivas İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, Sivas Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk bölgesinde yer alan Çallı köyünde düzenlenen "Elbeyli Türkmen Festivali" kapsamında önemli bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri, festival katılımcılarına Kadına El Kalkamaz kampanyası ve Kadın Acil Destek (KADES) uygulaması hakkında detaylı bilgi verdi.

Vatandaşlara KADES uygulamasının cep telefonlarına nasıl indirileceği, uygulamanın nasıl kullanılacağı ve sunduğu imkanlar hakkında bilgi aktarıldı. Jandarma ekipleri ayrıca, uygulamanın acil durumlarda sağladığı avantajları ve kadınların güvenliği için ne denli önemli olduğunu vurguladı. Etkinlik sırasında uygulamayı tanıtıcı broşürler de dağıtıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Moumita Debnath’ın Haykırışı: Karanlığa Gömdüler, Adalet Hala Bekliyor

Moumita Debnath’ın Haykırışı: Karanlığa Gömdüler, Adalet Hala Bekliyor