16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Sivas'ın Şarkışla İlçesinde Ahır Yangını: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Sivas'ın Şarkışla İlçesinde Ahır Yangını: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilenirken, 1 kişi başına taş isabet etmesi sonucu yaralandı. Yangında 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ın Şarkışla İlçesinde Ahır Yangını: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sultan köyünde meydana gelen yangında, ahır ve samanlık olarak kullanılan 2 katlı taş binada çıkan alevler 4 kişiyi yaraladı. Saat 11.00 sıralarında başlayan yangın, Sinan Özdemir'e ait binada henüz bilinmeyen bir sebeple çıktı. Olay yerine itfaiye, sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yangında, ahırdaki hayvanları kurtarmaya çalışan Esma Özdemir (48), Nazım Özdemir (12) ve Belinay Özdemir (12) dumandan etkilenirken, Fatih Budak (31) kafasına taş düşmesi sonucu yaralandı. Yaralılar, Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Maalesef yangın sonucunda 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

Binanın iş makinesi yardımıyla yıkıldığı yangın kontrol altına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sivas'ın bu sakin köyünde yaşanan trajik yangın, hem yaralanmalar hem de hayvan kayıpları ile köy halkını derin bir üzüntüye boğdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Sıcaklıklar Düşüyor: Gece Sıcaklığı 13 Dereceye Kadar İnecek

Sivas'ta Sıcaklıklar Düşüyor: Gece Sıcaklığı 13 Dereceye Kadar İnecek