16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem Sivas'ta İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: "Türkiye Mazlumların Yanında"

Sivas'ta İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: "Türkiye Mazlumların Yanında"

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Sivas'taki festivalde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin mazlumların yanında olduğunu vurguladı ve birlik çağrısı yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: "Türkiye Mazlumların Yanında"

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Sivas'ın Koyulhisar ilçesindeki Eğriçimen Yaylası 14. Kültür ve Sanat Festivali'nde konuştu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk milletinin mazlumların yanında olduğunu belirten Dervişoğlu, ülkenin iç ve dış sorunlarına karşı birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Siyasetçi olarak değil, ülkenin sıkıntıları üzerine bir konuşma yapmak için bulunduğunu ifade eden Dervişoğlu, “Gönül birliği ve el birliği ile büyük problemleri aşabiliriz” dedi. Siyasi partilerin milli duruşlarını dünyaya göstermelerinin önemini vurguladı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Meclis ziyaretini anımsatan Dervişoğlu, Doğu Türkistan’daki soydaşların haklarını savunmanın ortak değer olduğunu belirtti. Türkiye’nin değişen dünya koşullarına uygun hareket etmesi gerektiğini ve büyük bir Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında ortak bir duruş sergilemenin önemini ifade etti.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor'dan Transfer Hamlesi: Samuel Moutoussamy Sivas'a Geliyor

Sivasspor'dan Transfer Hamlesi: Samuel Moutoussamy Sivas'a Geliyor