16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gündem 'Yaralandığını hiç aklıma getirmedim' diyen saldırgan tutuklandı

'Yaralandığını hiç aklıma getirmedim' diyen saldırgan tutuklandı

Beylikdüzü'nde meydana gelen olayda bir kişi, tartıştığı diğer kişiyi 10 yerinden bıçakladı. Saldırgan polis tarafından yakalandı, yaralı ise hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Yaralandığını hiç aklıma getirmedim' diyen saldırgan tutuklandı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir kişi, tartıştığı başka bir kişiyi 10 yerinden bıçakladı. Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Şahıslar arasında çıkan kavganın büyümesi sonucu saldırgan, bıçakla diğer kişiyi çeşitli yerlerinden yaraladı. Polis ekipleri, olay yerine gelerek şahısları ayırdı ve saldırganı gözaltına aldı.

Olayın Detayları

Tartışmanın neden çıktığı henüz bilinmezken, saldırganın bıçaklama olayını gerçekleştirmesinin ardından kaçmaya çalıştığı ancak polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandığı belirtildi. Yaralı şahıs ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırganın İfadesi

Polis merkezine götürülen saldırganın ifadesinde, "O an ne yaptığımı bilmiyordum, sinirlerime hakim olamadım. Yaralandığını hiç düşünmedim." şeklinde konuştuğu öğrenildi. Saldırganın emniyetteki işlemleri devam ederken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne Yeni Üyeler Belirlendi

Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne Yeni Üyeler Belirlendi