08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Şarkışla Haber Şarkışla'da Lise Öğrencilerine Akıllı Tarım Akıllı Yatırım Konferansı!

Şarkışla'da Lise Öğrencilerine Akıllı Tarım Akıllı Yatırım Konferansı!

Şarkışla ilçesinde düzenlenen 'Akıllı Tarım, Akıllı Yatırım' konulu konferans, MİRAS Projesi kapsamında lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Tarım sektöründen önemli isimlerin katıldığı konferansta, akıllı tarımın ve yatırımın önemi vurgulandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şarkışla'da Lise Öğrencilerine Akıllı Tarım Akıllı Yatırım Konferansı!

Şarkışla'da MİRAS Projesi Kapsamında Tarım Konferansı Düzenlendi

Şarkışla ilçesinde, MİRAS Projesi kapsamında düzenlenen bir konferansta lise öğrencilerine "Akıllı Tarım, Akıllı Yatırım" konulu bir sunum yapıldı. Şeyh Edebali Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen konferansa, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay konuşmacı olarak katıldı.

Akay'dan Tarımın Önemi Üzerine Vurgu

Hüseyin Akay konuşmasında, tarımın ülke ekonomisi ve kalkınması için ne kadar kritik bir role sahip olduğunu vurguladı. Tarımın sadece gıda üretimi için değil, aynı zamanda ekonomik ve sosyal açıdan da önemli olduğunu belirtti.

Konferansa Katılan İsimler

Şarkışla Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt, Kayseri Şeker Fabrikası Başkanı Hurşit Dede, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Üyesi Halis Lektemur, Genel Müdür Yardımcısı Kazım Duygulu ve Şarkışla Kayseri Şeker Bölge Müdürlüğü yetkilileri de konferansa katılarak destek verdiler. Katılımcılar, tarım ve yatırım alanında gençlerin daha fazla bilgi sahibi olmalarının önemine vurgu yaptılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şarkışla Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi Heyecanı!

Şarkışla Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi Heyecanı!