16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri 27 Mayıs Pazartesi Sivas Nöbetçi Eczaneler

27 Mayıs Pazartesi Sivas Nöbetçi Eczaneler

27 Mayıs Pazartesi günü Sivas ilinde hizmet verecek olan nöbetçi eczaneler listesi açıklandı. Sivaslılar için acil durumlarda yardımcı olacak eczaneleri öğrenmek için takip edebilirsiniz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
27 Mayıs Pazartesi Sivas Nöbetçi Eczaneler

Sivas Yenişehir'deki Eczaneler Hakkında Bilgiler Yenişehir'de vatandaşlara hizmet veren birçok eczane bulunmaktadır. Her biri farklı bir lokasyonda yer almakta olup, çeşitli saat aralıklarında hizmet sunmaktadırlar. İşte Yenişehir'deki bazı eczaneler ve iletişim bilgileri:

Yenişehir Eczanesi - Merkez

Yenişehir Kavşağı'nda bulunan Yenişehir Eczanesi, Kemalettin İbni Hümam Caddesi üzerinde hizmet vermektedir. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı No:29/a adresinde bulunan eczane, 0346 224 88 31 numaralı telefonla aranabilir.

Özden Eczanesi - Merkez

Bankalar Caddesi'nde konumlanmış olan Özden Eczanesi, 1.Park Sokak No:3 adresinde faaliyet göstermektedir. Eczaneye ulaşmak için 0346 223 93 44 numaralı telefon aracılığıyla iletişime geçilebilir.

Özişik Eczanesi - Merkez

Gece geç saatlere kadar hizmet veren Özişik Eczanesi, Fatih Mahallesi Ulubatlı Caddesi No:13 adresinde bulunmaktadır. Fatih Şükrü Beyazıt Sağlık Ocağı Karşısı'nda yer alan eczane, 0346 221 70 34 numaralı telefonla aranabilir.

Subaşı Eczanesi - Merkez

Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan Subaşı Eczanesi, Şifa Caddesi üzerinde hizmet vermektedir. Yeni Numune Hastanesi Karşısı'nda konumlanmış olan eczane, 0346 215 12 00 numaralı telefonla aranabilir.

Yukarıda belirtilen eczaneler, Yenişehir'de sağlık hizmetlerine erişimde önemli bir rol oynamaktadır. Vatandaşlar acil bir durumda bu eczanelere kolaylıkla ulaşarak ilaç ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Eczanelerin konumları ve iletişim bilgileri, vatandaşların ihtiyaç duydukları anda rahatlıkla erişebilmelerini sağlamaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Teknoloji devi Apple, yapay zeka alanında ikili mi oynuyor?

Teknoloji devi Apple, yapay zeka alanında ikili mi oynuyor?