16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Cumhuriyeti Kuran Şehirler Buluşması Sivas’ta Gerçekleştirildi

Cumhuriyeti Kuran Şehirler Buluşması Sivas’ta Gerçekleştirildi

Erzurum TSO ve Sivas TSO meclisleri, 'Cumhuriyeti Kuran Şehirler Buluşması'nın ikinci etabı kapsamında Sivas'ta buluştu. Sivas Kongresi'nin 105. yıldönümünde düzenlenen etkinlikte, Erzurum, Sivas, Samsun ve Amasya TSO heyetleri, Yazar Sunay Akın'ın "Cumhuriyet'e Giden Yol" başlıklı sunumunu dinledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Cumhuriyeti Kuran Şehirler Buluşması Sivas’ta Gerçekleştirildi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) meclisleri, 'Cumhuriyeti Kuran Şehirler Buluşması'nın ikinci etabı kapsamında Sivas'ta bir araya geldi. Sivas Kongresi'nin 105. yıldönümü dolayısıyla 3-4 Eylül tarihlerinde Sivas TSO tarafından düzenlenen programa katılmak üzere Sivas'a gelen Erzurum TSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, burada çeşitli etkinliklere katıldı.

Programın ilk gününde Erzurum TSO, Sivas TSO, Samsun TSO ve Amasya TSO heyetleri, Yazar Sunay Akın'ın "Cumhuriyet'e Giden Yol" temalı sunumunu dinledi. ETSO Başkanı Saim Özakalın, Sunay Akın'a, Cumhuriyet'in kuruluş sürecine dair bu değerli söyleşi için teşekkür etti. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ve hediyeleşmeyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas’ta Müjgân Üçer’in Adını Taşıyan Mahalle Parkı Hizmete Açıldı

Sivas’ta Müjgân Üçer’in Adını Taşıyan Mahalle Parkı Hizmete Açıldı