19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Farelerin Elektrik Merakı Yangın Çıkardı!

Farelerin Elektrik Merakı Yangın Çıkardı!

Sivas’ın Gemerek ilçesinde farelerin elektrik kablolarını kemirmesi sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Farelerin Elektrik Merakı Yangın Çıkardı!

Sivas’ın Gemerek ilçesinde farenin elektrik kablolarını kemirmesi sonucu çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Yangın Nasıl Başladı?

Edinilen bilgilere göre, olay Yeniçubuk beldesinde meydana geldi. D.S. pancar tarlasını suladığı esnada su motorunun kablosunu fare kemirdi. Farenin kemirmesi sonucu oluşan arıza nedeniyle tarla kenarında bulunan otlarda yangın çıktı.

İtfaiye Ekipleri Anında Müdahale Etti

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Yangının, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde çevredeki alanlara yayılmadan kontrol altına alındığı belirtildi.

Bölgede Önlemler Artırıldı

Olay sonrası bölgede benzer durumların yaşanmaması için tarla sahiplerine yönelik bilgilendirme yapıldı. Elektrik kablolarının korunması ve benzeri olayların önlenmesi için tarla sahiplerinin dikkatli olmaları istendi.

GazeteSivas.com Okuyucusuna Not:

Bu haber, Sivas’ın Gemerek ilçesinde meydana gelen ilginç bir olayı anlatmaktadır. Farelerin elektrik kablolarını kemirmesi sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Detaylar ve en güncel haberler için GazeteSivas.com'u takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Tuvalete Düşen Yavru Kedi Kurtarıldı

Sivas'ta Tuvalete Düşen Yavru Kedi Kurtarıldı