16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri İŞKUR Sivas, Kariyer EXPO 2024 Fuarı'na Ev Sahipliği Yapıyor!

İŞKUR Sivas, Kariyer EXPO 2024 Fuarı'na Ev Sahipliği Yapıyor!

Uzman konuşmacıların kariyer deneyimlerini paylaşacağı bir fuar düzenleniyor. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent UYGUN da başarılı kariyer hikayesini katılımcılarla paylaşacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İŞKUR Sivas, Kariyer EXPO 2024 Fuarı'na Ev Sahipliği Yapıyor!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, 9-10 Mayıs 2024 tarihlerinde İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında İŞKUR Sivas Kariyer Expo 2024 etkinliğini düzenliyor.

İŞKUR Sivas Kariyer Expo 2024 Etkinliği

Sosyal ortaklar, iş arayanlar, işverenler ve öğrencilerin bir araya geleceği bu etkinlik, iş ve kariyer konularında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent UYGUN da başarı hikayesini paylaşacak.

Fuardaki Tanıtımlar

Fuarda 50 firmanın stant açarak kendilerini tanıtacağı ve katılımcıların anlık olarak iş ve staj başvurusu yapabileceği belirtildi.

Seminerler ve Eğitimler

Etkinlik süresince farklı salonlarda girişimcilik, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri ve geleceğin meslekleri gibi konularda seminerler düzenlenecek. Katılımcıların önemli bilgiler edineceği vurgulandı.

Davet

İŞKUR Sivas Kariyer-İstihdam Expo 2024 Fuarı'na tüm iş arayanlar ve öğrenciler davet edildi. Etkinlik, 4 Eylül Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Banyoda Dengesini Kaybeden Kişi Kafasını Duvara Çarptı

Banyoda Dengesini Kaybeden Kişi Kafasını Duvara Çarptı