19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Kadın Kuaförlerine Yönelik Mesleki Eğitim Programları Başlıyor

Kadın Kuaförlerine Yönelik Mesleki Eğitim Programları Başlıyor

Sivas'ta kuaförlere yönelik düzenlenen profesyonel makyaj eğitimi, sektördeki yenilikleri takip etmek ve mesleki becerileri artırmak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kadın Kuaförlerine Yönelik Mesleki Eğitim Programları Başlıyor

Kuaförlere Makyaj Eğitimi Verildi Sivas Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası, bayan kuaförlere yönelik profesyonel ve kalıcı makyaj eğitimi düzenledi. ZFC kozmetik firması işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitime Sivas Esob Başkan vekili Sadi Aytak, Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Ömer Şeker, ZFC kozmetik Genel Müdürü Ziya Dursun ve bayan kuaförleri katıldı.

Mesleki Becerilerin Artırılması

Oda Başkanı Ömer Şeker, üyelerin mesleki becerilerinin geliştirilmesine önem verdiklerini belirterek, sektördeki yenilikleri takip etmenin ve uygulamalı eğitimlerin gerekliliğine vurgu yaptı.

Eğitimin Önemi

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Sadi Aytak, kuaförlere yönelik düzenlenen eğitimin önemine dikkat çekerek, oda başkanı Ömer Şeker ve firma yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Uygulamalı Makyaj Teknikleri

Eğitmen Çiğdem Dursun, kullanılan makyaj ürünleri ve profesyonel makyaj teknikleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Katılımcılara uygulamalı olarak göstererek eğitimi daha etkili hale getirdi.

Katılım Sertifikaları

Eğitime katılan bayan kuaförlere ZFC firması tarafından katılım sertifikaları verildi.

Teşekkür ve Hediye

Oda Başkanı Ömer Şeker, eğitmen Çiğdem Dursun'a teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

Bu tür eğitimlerin sektördeki gelişmeleri takip etmek ve mesleki becerileri artırmak adına önemli bir adım olduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa, günü kapanış rekoru kırarak tamamladı

Borsa, günü kapanış rekoru kırarak tamamladı