16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Köpekler Dehşet Saçtı! Canını Zor Kurtardı

Köpekler Dehşet Saçtı! Canını Zor Kurtardı

13 yaşındaki bir çocuk, başıboş köpeklerin saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu. Olay sonrası vücudunda çeşitli yerlerden aldığı yaralarla hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köpekler Dehşet Saçtı! Canını Zor Kurtardı

Şeyh Şamil Mahallesi'nde Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

Sivas Belediyesi mücavir alanı içerisinde yer alan Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan 80. Sokak'ta, çocuk parkında korkunç bir olay meydana geldi. Evinin hemen önündeki parkta oynayan 13 yaşındaki E. Karakoç, başıboş köpeklerin saldırısına maruz kaldı.

Çocuk, Ailesinin Müdahalesiyle Kurtarıldı

Karakoç, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, abisi tarafından saldırıyı durduruldu ve canını zorlukla kurtardı. Ambulansla Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırılan Karakoç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Aile Belediyenin Aldığı Tedbirsizlikten Şikayetçi

Olayın ardından Karakoç'un babası Ömer Karakoç, belediyenin başıboş köpek sorununa karşı gerekli tedbirleri almadığını belirterek, mahallelerindeki köpeklerin kontrolsüz bir şekilde dolaştığını ve sürekli bir tehdit oluşturduğunu söyledi. Aile, defalarca belediyeye başvurduklarını ancak herhangi bir önlem alınmadığını belirtti.

Başıboş Köpek Sorunu Artarak Devam Ediyor

Ömer Karakoç, başıboş köpek sorununun giderek büyüdüğünü ve sadece Sivas'ta değil Türkiye genelinde de benzer sorunların yaşandığını belirtti. Ailenin ve çevre sakinlerinin güvenliğinin tehlikede olduğunu vurgulayan Karakoç, yetkililerin soruna duyarsız kaldığını ve sorunun çözümü için adım atılması gerektiğini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişmeler!

Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişmeler!