08 Eylül 2024
weather
25°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Mezuniyet Töreninde Deprem Mağduruna Müthiş Jest!

Mezuniyet Töreninde Deprem Mağduruna Müthiş Jest!

Sivas'ta mezuniyet töreninde fakülte birincisi olan depremzede Seyran Şenol, beklenmedik sürprizle duygulandı. Sürpriz karşısında yaşadığı anlar, törene damga vurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mezuniyet Töreninde Deprem Mağduruna Müthiş Jest!

Sivas’ta okuyan fakülte birincisi depremzede Seyran Şenol, beklenmedik bir sürprizle karşılaştı ve duygusal anlar yaşadı.

Depremzededen Fakülte Birincisi

Seyran Şenol, 6 Şubat 2023 tarihinde ailesiyle birlikte Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen depremde evini kaybetti. Ancak azmi ve kararlılığıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde eğitimine devam etti.

Depremin etkilerini atlatamasa da Seyran Şenol, fakülte eğitimini birincilikle tamamlayarak büyük bir başarı elde etti. Üniversite yönetimi de mezuniyet töreninde ailesine destek olmak amacıyla sürpriz bir organizasyon düzenledi.

Üniversitenin Sürprizi

Cumhuriyet Üniversitesi Mezuniyet törenine ailesinin katılamayacağını öğrenen Seyran Şenol, bu duruma üzülürken üniversite yönetimi devreye girdi. Anne ve ablasını Malatya'dan alarak törene getiren yönetim, genç kıza unutamayacağı bir sürpriz yaptı.

Seyran Şenol diplomasını almak için ilerlediğinde karşısında sevdiklerini görünce duygusal anlar yaşadı. Ailesinin desteğiyle mutlu olan genç, “Depremde yaşayan ve sevdiklerini kaybeden herkese başsağlığı diliyorum” dedi.

Ailenin Desteği

Seyran Şenol’un annesi, kızının deprem sırasında bile ders çalıştığını ve azmini bildiğini belirterek gururunu ifade etti. Abla Deniz Şenol ise kardeşinin heyecanını paylaşarak sürprizlerine değindi.

Abla Deniz Şenol, “Kardeşim geleceği hakkında haberi olmadan sürpriz yaptık. Gerçekten çok heyecanlıyım, onunla gurur duyuyorum” dedi. Seyran Şenol’un başarısı, ailesi tarafından da büyük bir gurur kaynağı oldu.

Sonuç ve Duygular

Seyran Şenol’un yaşadığı zorluklara rağmen gösterdiği azim ve başarısı, herkesi duygulandırdı. Ailesinin desteğiyle mezuniyet törenine katılan genç kız, bu mutlu gününde sevdiklerinin yanında olmanın verdiği mutluluğu yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas merkezli Buruciye A.Ş. iş gücüne yeni katkılar sağlamak için işçi alımı yapacak!

Sivas merkezli Buruciye A.Ş. iş gücüne yeni katkılar sağlamak için işçi alımı yapacak!