18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Şarkışla'da Muhtar, Kamyon Kasasını Havuz Yaparak Çocukları Sevindirdi

Şarkışla'da Muhtar, Kamyon Kasasını Havuz Yaparak Çocukları Sevindirdi

Sivas'ın Şarkışla ilçesi Damlaca Mahallesi Muhtarı Ahmet Turan Gürledik, çocukların sıcak havalarda serinleme hayalini gerçekleştirmek için kamyon kasasını havuza çevirerek çocuklara unutulmaz bir sürpriz yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şarkışla'da Muhtar, Kamyon Kasasını Havuz Yaparak Çocukları Sevindirdi

Sivas'ın Şarkışla ilçesi Damlaca Mahallesi'nin Muhtarı Ahmet Turan Gürledik, sıcak havalarda çocukların yüzme hayalini gerçekleştirmek için farklı bir yöntem geliştirdi. Muhtar Gürledik, çocukların serinleyebileceği bir alan oluşturmak amacıyla bir kamyon kasasını havuza çevirerek, onları mutlu etti. Bu yaratıcı girişimle çocuklar hem eğlendi hem de serinleme fırsatı buldu.

Muhtar Gürledik, çocukların mutluluğunun en büyük temennisi olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın yoğun isteği ve sıcak havaların etkisiyle böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Yaklaşık 20 çocuk bu havuzda eğlendi. Hava sıcaklıklarına göre bu etkinliği tekrarlamayı düşünüyoruz. Amacımız çocukların yüzündeki gülümsemeyi görmek" dedi. Çocuklar ise mahallelerinde bir havuzun olmamasından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Ulaş'ta Çocuk Sanatları ve Kültür Festivali Coşkuyla Kutlandı

Sivas Ulaş'ta Çocuk Sanatları ve Kültür Festivali Coşkuyla Kutlandı