16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Şeflerden Sivasspor'a lezzetli destek!

Şeflerden Sivasspor'a lezzetli destek!

Sivas Aşçılar Derneği üyeleri, Sivasspor Kulübü'nü ziyaret ederek futbolculara yöresel tatlı hediye etti. Bu jest, Kayserispor maçı öncesi takım moralini yükseltti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Şeflerden Sivasspor'a lezzetli destek!

Sivas Aşçılar Derneği Üyeleri'nden Sivasspor'a Başarı Dileği Sivas Aşçılar Derneği üyeleri, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sivasspor'u ziyaret etti. Aşçılar, Trendyol Süper Lig'in son haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan takıma başarı dileklerini iletmek amacıyla Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'ne gitti.

Aşçılar, Sivasspor Antrenmanını Ziyaret Etti

Aşçılar, Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana katılarak Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolcularla bir araya geldi. Burada futbolculara yöresel tatlılar ikram eden aşçılar, Kayserispor maçı öncesi takıma moral verdi.

Teknik Direktör ve Futbolcularla Sohbet

Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşen antrenmanda aşçılar, futbolcularla yakından ilgilenerek başarı dileklerini iletti. Antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü ve isinma hareketleriyle başladı, top çalışmalarıyla devam etti, ardından pas ve çift kale maç ile son buldu.

Minik Taraftarın Mutlu Günü

Öte yandan, geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir maçında forma alamadığı için üzülen minik Emir Fırat, Sivassporlu futbolcu İbrahim Akdağ ile buluştu. Bülent Uygun ve futbolcular, minik taraftara Kayserispor maçının ardından formalarını hediye etme sözü verdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayakkabı tamir sektöründe yaşanan daralma, tedarikçileri de olumsuz etkiliyor!

Ayakkabı tamir sektöründe yaşanan daralma, tedarikçileri de olumsuz etkiliyor!