16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas Akıncılar'da Gölpark Mesire Alanı Hizmete Açıldı

Sivas Akıncılar'da Gölpark Mesire Alanı Hizmete Açıldı

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde yapımı tamamlanan Gölpark Mesire Alanı, havuzu ve kamelyalarıyla vatandaşların hizmetine sunuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Akıncılar'da Gölpark Mesire Alanı Hizmete Açıldı

 Sivas’ın Akıncılar ilçesinde inşa edilen Gölpark Mesire Alanı, vatandaşların kullanımına açıldı. Akıncılar Belediye Başkanı Murat Sevinç, ilçe girişinde yer alan mesire alanının doğal taşlardan yapılan havuzu ve etrafına yerleştirilen kamelyalarıyla dikkat çektiğini belirtti. Sevinç, mesire alanının hayırlı olmasını dileyerek, “Festival alanımız çok geniş bir bölge olduğu için vatandaşlarımızın burada güzel vakit geçirmeleri amacıyla böyle bir hizmeti ilçemize kazandırdık.” dedi.

"Tamamen Belediye İmkanlarıyla Yapıldı"

Mesire alanının tamamen belediye imkanlarıyla oluşturulduğunu vurgulayan Başkan Sevinç, “Amacımız, ilçe halkımıza güzel vakit geçirebilecekleri alanlar sunmak. Göreve geldiğimizden beri bu yöndeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Festival alanımızda piknik alanları mevcut fakat burası, havuz başında dinlenmek isteyenler için özel olarak tasarlandı. Bu alanı 20 gün içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk.” şeklinde konuştu.

Gölpark Mesire Alanı, geniş festival alanı, piknik yerleri ve dinlenme alanlarıyla Akıncılar halkının keyifli vakit geçirebileceği yeni bir sosyal alan olarak dikkat çekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beylikdüzü’nde 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları Muhteşem Finalle Sona Erdi

Beylikdüzü’nde 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları Muhteşem Finalle Sona Erdi