18 Eylül 2024
weather
24°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakıf Okulları, Bando Eşliğinde Eğitim Yılına Başladı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakıf Okulları, Bando Eşliğinde Eğitim Yılına Başladı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakıf Okulları, 2024-2025 eğitim öğretim dönemine bando takımı eşliğinde sınıflara girerek başladı. Okul müdürü Ersin Yılmaz ve kurucu Onur Feridun Bozyiğit, öğrencilere başarılı bir yıl dileyerek, eğitim sürecinin verimli geçirilmesi için tavsiyelerde bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakıf Okulları, Bando Eşliğinde Eğitim Yılına Başladı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakıf Okulları, 2024-2025 eğitim öğretim dönemine öğrencilerin bando takımı eşliğinde sınıflara girmesiyle başladı. Öğrenciler, ders zilinin çalmasıyla birlikte ilk derslerini işledi.

Programda konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu Müdürü Ersin Yılmaz, bu yıl da spordan akademik alana kadar her konuda iddialı olduklarını belirterek, "Karşımızda pırıl pırıl gençlerimizi görünce bu iddiamız daha da artıyor. Hepinize başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum." dedi.

CÜ Vakfı Okulları kurucusu Onur Feridun Bozyiğit ise, "2024-2025 eğitim öğretim dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Bu yıl birçok öğrencimiz farklı sınıflara başlıyor ve bazılarınız sınava kadar burada bizimle olacak. Okul başladı, nasıl bitecek diye düşünmek yerine yıl boyunca öğretmenlerinizden ve okulunuzdan nasıl faydalanacağınızı planlayın. Bizler her zaman yanınızdayız." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ilk, orta ve lise öğrencileri, bando takımı eşliğinde sınıflarına girerek eğitim öğretim yılının ilk gününe coşkuyla başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Sivas'ta 101. Yılını Kutladı: "CHP'nin Tarihi, Türkiye Tarihidir"

CHP Sivas'ta 101. Yılını Kutladı: "CHP'nin Tarihi, Türkiye Tarihidir"