16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas Dahil 18 Şehirde Fidan Dikim Etkinliklerinde Gönüllü Olarak Görev Alan Aydın, Doğa Sevgisini Aşılıyor

Sivas Dahil 18 Şehirde Fidan Dikim Etkinliklerinde Gönüllü Olarak Görev Alan Aydın, Doğa Sevgisini Aşılıyor

Aydın, yaklaşık 5 yıldır Sivas ve 17 diğer şehirde fidan dikim etkinliklerine katılarak doğa sevgisini yaygınlaştırıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas Dahil 18 Şehirde Fidan Dikim Etkinliklerinde Gönüllü Olarak Görev Alan Aydın, Doğa Sevgisini Aşılıyor

Yaklaşık 5 yıldır İzmir, Kütahya, Manisa, Kayseri, Kahramanmaraş, Sivas, Malatya gibi 18 şehirdeki fidan dikim etkinliklerinde gönüllü olarak görev alan Aydın, doğa sevgisini çevresindekilere aşılıyor. Emeklilik günlerini doğayla iç içe geçirerek, meyve ve çam fidanları dikerek değerlendiren Aydın, her fidanı gözyaşlarıyla severek diktiğini ifade ediyor.

"Her fidanı gözyaşlarıyla severek dikiyorum"

Malatya'ya gelen Aydın, AA muhabirine, içilebilir suyun ve verimli toprakların azaldığını belirterek, bunların korunması için ağaçların önemine dikkat çekti. Yangınlar ve iklim krizine karşı son yıllarda fidan dikimlerini artırdığını anlatan Aydın, Darende'de Hulusi Efendi Vakfı'nın ağaçlandırma çalışmalarına gönüllü olarak katıldığını söyledi.

"Bu şekilde ülkeme hizmet etmek istedim"

Aydın, bugüne kadar binlerce fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, emekli olduktan sonra ülkesi için böyle bir hizmette bulunmak istediğini kaydetti. 66 yaşındaki Aydın, her ağaçla birlikte gönül bahçesinin zenginleştiğini ve gençlere ilham vermeyi amaçladığını dile getirdi. Peygamber Efendimiz'in de ağaç dikmeyi tavsiye ettiğini hatırlatan Aydın, daha yeşil bir Türkiye için ömrü yettiğince fidan dikmeye devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gürz-9 Operasyonunda 17 İlde 65 IŞİD Şüphelisi Yakalandı

Gürz-9 Operasyonunda 17 İlde 65 IŞİD Şüphelisi Yakalandı