16 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas-İzmir Arası Uçak Seferleri Ekim Ayında Yeniden Başlıyor

Sivas-İzmir Arası Uçak Seferleri Ekim Ayında Yeniden Başlıyor

Sivas ile İzmir arasındaki aktarmasız uçak seferleri Ekim ayında yeniden başlıyor, ekonomik ve kültürel bağlar güçleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas-İzmir Arası Uçak Seferleri Ekim Ayında Yeniden Başlıyor

Sivas ile İzmir arasındaki uçak seferlerinin Ekim ayından itibaren yeniden başlayacağı bildirildi. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından yapılan açıklamada, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir’in, Pegasus Havayolları yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonucunda bu karara varıldığı belirtildi.

Başkan Zeki Özdemir, Ankara YHT seferlerinin ardından İstanbul YHT seferlerinin de Sivas'ın turizmi ve gelişimi adına büyük bir kazanım olduğunu vurguladı. İzmir uçak seferlerinin Sivas ve İzmir halkının ortak beklentisi olduğunu ifade eden Özdemir, konforlu ve hızlı ulaşımın sanayiden ekonomiye, eğitimden kültürel aktivitelere kadar birçok alanda şehirlerarasında köprü vazifesi gördüğünü belirtti.

Özdemir, "Seferlerin yeniden başlaması, her iki şehir için de büyük bir kazanım olacak. Sivas ve İzmir'in ekonomik ve kültürel bağlarını güçlendirecek bu direkt uçuşlar, Sivas ekonomisine katkı sağlayacak ve yatırımcıların Sivas'a olan ilgisini artıracaktır. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Demirağ OSB'deki Mobilya Fabrikasında Yangın: 1 İşçi Dumandan Etkilendi

Sivas'ta Demirağ OSB'deki Mobilya Fabrikasında Yangın: 1 İşçi Dumandan Etkilendi