19 Eylül 2024
weather
23°
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas Suşehri'nde Yaz Akşamları Etkinlikleri: Konserle Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi

Sivas Suşehri'nde Yaz Akşamları Etkinlikleri: Konserle Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde düzenlenen yaz akşamları etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konser, ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız, etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas Suşehri'nde Yaz Akşamları Etkinlikleri: Konserle Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yaz akşamları etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konser, ilçe meydanında gerçekleştirildi. Suşehri Belediyesi'nin organizasyonu ve iş insanları ile esnafların desteğiyle yapılan konser, halkın büyük ilgisiyle karşılandı.

Konser öncesinde konuşan Kaymakam Mahmut Fazıl Yıldız, bu tür etkinliklerin ilçedeki birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, "Devlet olarak bizler de her zaman halkımızın yanında olacağız ve olmaya devam edeceğiz. İlki düzenlenen bu yaz akşamları etkinliğinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Ahmet Ayhan Kayaoğlu olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu da yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin Suşehri'nde devam edeceğini belirterek, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, Eyüpspor'u Ağırlıyor: Arda Turan Kulübeye Dönüyor

Sivasspor, Eyüpspor'u Ağırlıyor: Arda Turan Kulübeye Dönüyor